8:00-16:00

Sam - Dum Inchis

Email

office.cluj@arcus.ro

Telefon

0729 775 522

DESPRE COMPANIE

ARCUS

De ce ARCUS ?

Produse si servicii de inalta calitate

Oferim produse si servicii de înalta calitate în domeniul asamblarilor, sistemelor de fixare si acces, începând de la faza de dezoltare si proiectare, asistenta în implementarea sistemelor noi, pâna la suport tehnic si logistic pentru productia în serie.

Distribuitor autorizat

În calitate de distribuitori în România a unor mari producatori mondiali (  ,AVDEL,SOUTHCO ,ROHDE ,ACCURIDE, MASTERFIX si producatori germani (conectori sudura ,pini izolatie ,bolturi sudabile ) ,lideri în sectorul lor de piata va oferim solutii inovatoare si economice pentru diferite sectoare ale industriei.
Pe langa activitatea noastra de baza ARCUS PLUS a inceput din anul 2016 comercializarea unor organe de asamblare standardizate in Romania .

Printre produsele de baza Southco  enumeram Balama usi , balama ascunsa , balama gliesiera , balama reglabila,balama montaj suprafata ,balamale retractabile,balamale cu cuplu,balamale cu pozitionare externa , balamale incorporabile, suruburi captive , piulite captive,inchizatoare rotative,sisteme de inchidere electronice ,inchizatoare cu came,inchizatoare parghie

nituri-suruburi-piulite AVDEL
nituri-suruburi-piulite-AVDEL -MASTERFIX
SOUTHCO -Sisteme de inchidere
SOUTHCO -Sisteme de inchidere- balamale usi , zavoare , inchizatoare
PEM Piulite -suruburi sertizabile prin presare
Piulite -suruburi sertizabile prin presare
Bolturi de sudura -capacitive -inductive
Bolturi de sudura -capacitive -inductive

Sudura Gujoane -conectori -BOLTURI -Tip Nelson
mentionez ca nu suntem distribuitori autorizati Nelson - distribuim produse de acest tip si de la alti producatori Germani in acest mod pastrand calitatea dar si un pret compettitiv.

Pini - clipsuri
Pini -clipsuri

Cine suntem noi Arcus?

ARCUS

S.C. ARCUS S.R.L. cu sediul in Cluj-Napoca, Fagului nr 15  reprezentata de Bohus Carmen – director general, are ca obiect de activitate comercializarea organelor de asamblare .

Clienti si Parteneri

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Scroll to Top